Vragen? Chat met ons
25.000 Shockwave behandelingen
25.000 Tevreden klanten
Uw specialist

Sven Remerij
Shockwavetherapeut

Uw specialist

Effectieve behandeling
Bij schouderklachten

Schouderklachten kunnen op vele manieren ontstaan. Oorzaken kunnen bijvoorbeeld zijn: een slijmbeurs ontsteking, een peesontsteking met of zonder verkalking en een frozen-shoulder. Door middel van een echografisch onderzoek wordt de oorzaak van uw pijn achterhaald en kan gericht worden gewerkt aan herstel.

Shockwavetherapie is in veel gevallen zéér effectief bij de bestrijding van schouderklachten. De shockwaves stimuleren het lichaamseigen herstelvermogen. Lokaal en direct op de plek waar de pijn en ontsteking zich bevinden. Een behandeling met shockwave is niet pijnlijk.

Expert in schouderklachten
Voor nu en de toekomst

Schouderklachten zijn vervelend en u wilt er vanaf! Shockwave.nl biedt niet alleen een behandelmethode. Shockwave.nl biedt een oplossing bij schouderklachten voor nu en in de toekomst!

Na de behandeling met shockwave is er direct minder pijn! De behandeling wordt gemiddeld 4 tot 6 keer herhaald om de effecten blijvend te maken. Strijd samen met shockwave tegen uw hielspoor klachten en ga voor een effectieve oplossing. Ervaar direct minder pijn en verklein de kansen dat uw hielspoor ooit nog terugkomt. U kunt schouderklachten stoppen door gebruik te maken van het contactformulier rechtsboven op de pagina.

90% behandelsucces bij Schouderklachten
Shockwave.nl is expert in schouder behandeling

Achillespeesklachten Achillespeesklachten

“Een pijnlijke of ontstoken Achillespees bestrijdt u ook uiterst effectief met shockwavetherapie. Pijn tijdens opstaan na rust of sport is niet nodig. Ga voor een oplossing en laat u behandelen binnen ons expertise centrum!”

Tennisarm Tennisarm

“Een scherpe pijn aan de buitenzijde van uw elleboog? Belasting zoals tillen of de autodeur open maken is pijnlijk. Grote kans dat u een tennisarm heeft. Een tennisarm bestrijdt u uiterst effectief met shockwavetherapie.”

Hielspoor Hielspoor

“Hielspoor klachten kenmerken zich door een scherpe pijn onder de voet. Shockwavetherapie is zéér effectief bij de bestrijding van hielspoor klachten. Ervaar direct minder pijn en verklein de kansen dat uw hielspoor ooit nog terugkomt.”

Shockwavetherapie helpt ook tegen:

Tennisarm Tennisarm
Schouderklachten Schouderklachten
Achillespeesklachten Achillespeesklachten
Hielspoor Hielspoor