Vragen? Chat met ons
20.000 Shockwave behandelingen
20.000 Tevreden klanten
Uw specialist

Steven Schot
Shockwavetherapeut

Uw specialist

Effectieve behandeling
Bij tennisarm

Een tennisarm kenmerkt zich door een scherpe pijn aan de buitenzijde van de elleboog. Deze pijn ontstaat vaak geleidelijk maar is het er eenmaal dan kan het erg lang duren voor de klachten weer verdwijnen.

Shockwavetherapie is zéér effectief bij de bestrijding van een tennisarm. De shockwaves stimuleren het lichaamseigen herstelvermogen. Lokaal en direct op de plek waar de pijn en ontsteking zich bevinden. Een behandeling met shockwave is niet pijnlijk.

Na de behandeling met shockwave is er direct minder pijn! De behandeling wordt gemiddeld 4 tot 6 keer herhaald om de effecten blijvend te maken. U kunt tennisarm klachten stoppen door gebruik te maken van het contactformulier rechtsboven op de pagina.

Expert in tennisarm
Voor nu en de toekomst

Tennisarm klachten zijn vervelend en u wilt er vanaf! Shockwave.nl biedt niet alleen een behandelmethode. Shockwave.nl biedt een oplossing bij een tennisarm voor nu en in de toekomst!

Door middel van een uitgebreid echografisch onderzoek van uw elleboog wordt de ernst van de tennisarm in kaart gebracht. Er wordt een uitgebalanceerd behandelplan opgesteld waarbij de meest innovatieve technieken worden ingezet om uw tennisarm te verhelpen.

Strijd samen met shockwave tegen uw tennisarm en ga voor een effectieve oplossing. Ervaar direct minder pijn en verklein de kansen dat uw tennisarm ooit nog terugkomt.

90% behandelsucces bij tennisarm
Shockwave.nl is expert in tennisarm behandeling

Achillespeesklachten

“Een pijnlijke of ontstoken Achillespees bestrijdt u ook uiterst effectief met shockwavetherapie. Pijn tijdens opstaan na rust of sport is niet nodig. Ga voor een oplossing en laat u behandelen binnen ons expertise centrum!”

Tennisarm

“Een scherpe pijn aan de buitenzijde van uw elleboog? Belasting zoals tillen of de autodeur open maken is pijnlijk. Grote kans dat u een tennisarm heeft. Een tennisarm bestrijdt u uiterst effectief met shockwavetherapie.”

Schouderklachten

“Al meer dan 10000 mensen gingen u voor op zoek naar een oplossing voor schouderklachten naar Shockwave.nl.  Meer dan 90% is succesvol behandeld binnen ons expertise centrum. Shockwavetherapie is effectief bij vele soorten schouderklachten! “

Shockwavetherapie helpt ook tegen:

Tennisarm Tennisarm
Schouderklachten Schouderklachten
Achillespeesklachten Achillespeesklachten
Hielspoor Hielspoor