Vragen? Chat met ons
20.000 Shockwave behandelingen
20.000 Tevreden klanten
Uw specialist

Juriaan Landman
Shockwavetherapeut

Uw specialist

Effectieve behandeling
Bij achillespeesklachten

Achillespeesklachten kenmerken zich door een scherpe of zeurende pijn achterop de voet. Deze pijn ontstaat vaak geleidelijk maar is het er eenmaal dan kan het lang duren voor de klachten weer verdwijnen.

Shockwavetherapie is zéér effectief bij de bestrijding van Achillespeesklachten. De shockwaves stimuleren het lichaamseigen herstelvermogen. Lokaal en direct op de plek waar de pijn en ontsteking zich bevinden. Een behandeling met shockwave is niet pijnlijk.

Na de behandeling met shockwave is er direct minder pijn! De behandeling wordt gemiddeld 4 tot 6 keer herhaald om de effecten blijvend te maken. U kunt Achillespeesklachten stoppen door gebruik te maken van het contactformulier rechtsboven op de pagina.

Expert in achillespeesklachten
Voor nu en de toekomst

Achillespeesklachten zijn vervelend en u wilt er vanaf! Shockwave.nl biedt niet alleen een behandelmethode. Shockwave.nl biedt een oplossing voor nu en in de toekomst!

Door middel van een uitgebreid echografisch onderzoek van uw voeten wordt de oorzaak van de Achillespees klachten achterhaald. Er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld waarbij de meest innovatieve technieken worden ingezet om uw hielspoor te verhelpen.

Strijd samen met shockwave tegen uw Achillespeesklachten en ga voor een effectieve oplossing. Ervaar direct minder pijn en verklein de kansen dat uw Achillespeesontsteking ooit nog terugkomt.

90% behandelsucces bij Achillespeesklachten
Shockwave.nl is expert in tennisarm behandeling

Hielspoor

“Hielspoor klachten kenmerken zich door een scherpe pijn onder de voet. Shockwavetherapie is zéér effectief bij de bestrijding van hielspoor klachten. Ervaar direct minder pijn en verklein de kansen dat uw hielspoor ooit nog terugkomt.”

Tennisarm

“Een scherpe pijn aan de buitenzijde van uw elleboog? Belasting zoals tillen of de autodeur open maken is pijnlijk. Grote kans dat u een tennisarm heeft. Een tennisarm bestrijdt u uiterst effectief met shockwavetherapie.”

Schouderklachten

“Al meer dan 10000 mensen gingen u voor op zoek naar een oplossing voor schouderklachten naar Shockwave.nl.  Meer dan 90% is succesvol behandeld binnen ons expertise centrum. Shockwavetherapie is effectief bij vele soorten schouderklachten! “

Shockwavetherapie helpt ook tegen:

Tennisarm Tennisarm
Schouderklachten Schouderklachten
Achillespeesklachten Achillespeesklachten
Hielspoor Hielspoor