Vragen? Chat met ons
20.000 Shockwave behandelingen
20.000 Tevreden klanten
Uw specialist

Juriaan Landman
Shockwavetherapeut

Uw specialist

Effectieve behandeling
Bij achillespeesklachten

Achillespeesklachten kenmerken zich door een scherpe of zeurende pijn achterop de voet. Deze pijn ontstaat vaak geleidelijk maar is het er eenmaal dan kan het lang duren voor de klachten weer verdwijnen.

Shockwavetherapie is zéér effectief bij de bestrijding van Achillespeesklachten. De shockwaves stimuleren het lichaamseigen herstelvermogen. Lokaal en direct op de plek waar de pijn en ontsteking zich bevinden. Een behandeling met shockwave is niet pijnlijk.

Na de behandeling met shockwave is er direct minder pijn! De behandeling wordt gemiddeld 4 tot 6 keer herhaald om de effecten blijvend te maken. U kunt Achillespeesklachten stoppen door gebruik te maken van het contactformulier rechtsboven op de pagina.

Expert in achillespeesklachten
Voor nu en de toekomst

Achillespeesklachten zijn vervelend en u wilt er vanaf! Shockwave.nl biedt niet alleen een behandelmethode. Shockwave.nl biedt een oplossing voor nu en in de toekomst!

Door middel van een uitgebreid echografisch onderzoek van uw voeten wordt de oorzaak van de Achillespees klachten achterhaald. Er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld waarbij de meest innovatieve technieken worden ingezet om uw hielspoor te verhelpen.

Strijd samen met shockwave tegen uw Achillespeesklachten en ga voor een effectieve oplossing. Ervaar direct minder pijn en verklein de kansen dat uw Achillespeesontsteking ooit nog terugkomt.

90% behandelsucces bij Achillespeesklachten
Shockwave.nl is expert in tennisarm behandeling

Hielspoor

“Hielspoor klachten kenmerken zich door een scherpe pijn onder de voet. Shockwavetherapie is zéér effectief bij de bestrijding van hielspoor klachten. Ervaar direct minder pijn en verklein de kansen dat uw hielspoor ooit nog terugkomt.”

Tennisarm

“Een scherpe pijn aan de buitenzijde van uw elleboog? Belasting zoals tillen of de autodeur open maken is pijnlijk. Grote kans dat u een tennisarm heeft. Een tennisarm bestrijdt u uiterst effectief met shockwavetherapie.”

Schouderklachten

“Al meer dan 10000 mensen gingen u voor op zoek naar een oplossing voor schouderklachten naar Shockwave.nl.  Meer dan 90% is succesvol behandeld binnen ons expertise centrum. Shockwavetherapie is effectief bij vele soorten schouderklachten! “

Shockwavetherapie helpt ook tegen:

Tennisarm Tennisarm
Schouderklachten Schouderklachten
Achillespeesklachten Achillespeesklachten
Hielspoor Hielspoor

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op www.shockwave.nl. Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer en privacystatement.

Gebruik van de website

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel www.shockwave.nl met het samenstellen en onderhouden van deze website zorgvuldig gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan www.shockwave.nl niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. www.shockwave.nl garandeert evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren. Afname van een van de producten/diensten van www.shockwave.nl via deze website garandeert u niet van resultaat, de resultaten verschillen per persoon. www.shockwave.nl wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website nadrukkelijk van de hand.

Informatie van derden, producten en diensten

Wanneer www.shockwave.nl links naar websites van derden weergeeft, betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden producten of diensten door www.shockwave.nl worden aanbevolen. www.shockwave.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door www.shockwave.nl niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

Informatie gebruiken

Shockwave.nl behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s). Het is niet toegestaan informatie op deze website te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van www.shockwave.nl of de rechtmatige toestemming van de rechthebbende. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor eigen persoonlijk gebruik.

Wijzigingen

Shockwave.nl behoudt zich het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer en privacystatement, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het verdient aanbeveling periodiek na te gaan of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, is gewijzigd.

Toepasselijk recht

Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.