Shockwave vergoeding

Kosten van een behandeling shockwave therapie

shockwave vergoedingRayer Healthcare biedt verschillende variaties shockwave therapie aan tegen verschillende tarieven. Deze tarieven kunnen variëren per aandoening en per aanvullende verzekering. Wij bieden (RSWT) Radiale Shockwave; dit is een mechanische schokgolf en valt officieel niet 100% onder ESWT. Wij bieden (FSWT) Focussed Shockwave;  dit is elektromagnetisch of piezo-elektrisch opgewekt. Focussed Shockwave is de meest gespecialiseerde vorm die in de paramedische zorg aangeboden wordt op het gebied van shockwave therapie.

Tarieven indien u WEL aanvullend verzekerd bent

Een Shockwave behandeling wordt gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar. Shockwave.nl heeft een contract met alle zorgverzekeraars. Mogelijk worden niet alle kosten 100% gedekt. U kunt voor aanvullende informatie onze receptie bellen op tel; 0182-533159 of maak gebruik van onze contactpagina.

Zo laag mogelijke kosten

Ondanks dat wij gebruik willen blijven maken van de nieuwste en beste apparatuur die er te krijgen is binnen de paramedische zorg,  proberen wij de kosten voor de behandeling met de Shockwave zo laag mogelijk te houden. Wij maken vooraf altijd een echografie ter indicatie stelling en inschatting van het te behalen behandelsucces. De eenmalige kosten hiervoor bedragen € 69,-. Hierdoor zijn wij in staat om zeer effectief te indexeren waar uw klachten zitten, hoeveel behandelingen u uiteindelijk nodig heeft en hier het beste voor u uit te halen.

Meer over shockwave vergoeding weten?

Wilt u meer informatie over Shockwave vergoeding? Dan kunt u contact met ons opnemen door het contact formulier in te vullen of ons te bellen op ons centrale telefoonnummer 0182-533159. Rayer Healthcare; omdat zorg er echt toe doet!

GRATIS ECHO TER INDICATIESTELLING

Last van lichamelijke klachten? Boek een gratis echo ter indicatiestelling voor het bepalen van de oorzaak van uw klacht(en).