Geschiedenis Rayer Healthcare en ontstaan Shockwave.nl

In 2005 startte Stephan Rayer zijn praktijk in Snowworld Zoetermeer. Inmiddels is Rayer Healthcare uitgegroeid tot een fysiotherapiepraktijk met 5 grote vestigingen en 3 spreekuur locaties.

Sinds 2005 is Rayer Healthcare toonaangevend op het gebied van shockwavetherapie.  In de afgelopen jaren is shockwavetherapie onmisbaar geworden bij Rayer Healthcare en zijn er grote investeringen gedaan in nieuwe apparatuur en uitgebreide opleidingen. Op dit moment worden op alle eigen locaties echografie diagnostiek, “focussed”  shockwave en “radiale”  shockwave toegepast. Dit gebeurd bij Shockwave.nl, een specialisatie praktijk binnen Rayer Healthcare.

Met passie en gedrevenheid zoeken therapeuten van Shockwave.nl naar de beste behandelmethoden voor uw klachten. Een effectieve behandeling met een persoonlijke benadering. Daar maken we ons sterk voor!

Effectieve behandeling dankzij de juiste diagnose

Vanaf de start van Rayer Healthcare in 2005 is er de mogelijkheid voor echografie diagnostiek. Het stellen van de juiste diagnose is van essentieel belang voor de beste en meest effectieve behandelresultaten.

Weten waar u aan toe bent

Wij staan voor heldere communicatie en een persoonlijke benadering. Na de diagnose leggen we u duidelijk uit wat mogelijk de oorzaak van uw klacht is en hoe we u, samen met u, daarvan af helpen. Rayer Healthcare stelt altijd voor het starten van een traject een behandelplan op. We maken duidelijke afspraken over de te verwachten resultaten, hoeveel behandelingen daarvoor nodig zijn en welke inspanningen we van de patiënt verwachten. Theapeuten werkzaam voor Shockwave.nl zullen hiervoor ook de echoapparatuur gebruiken.

Samenwerking in het belang voor uw herstel

We evalueren de behandeling continu. Bij  Rayer Healthcare en Shockwave.nl werkt een groot team van specialisten samen aan uw herstel. Indien nodig worden er ondersteunend aan de behandeling andere specialisten uit ons team ingezet, zoals een sport fysiotherapeut, manueel therapeut of revalidatie specialist.

 

 

 

Gratis echo bij afname van 2 behandelingen

Last van lichamelijke klachten? Boek een gratis echo ter indicatiestelling voor het bepalen van de oorzaak van uw klacht(en).