Fysiotherapie

Fysiotherapie is een onmisbare schakel naast onze gespecialiseerde behandeltrajecten. Therapeuten die met shockwavetherapie, echografie en Epte werken zijn aanvullend opgeleid en hebben een zeer hoge mate van kennis op het gebied van weefselherstel. Shockwave.nl is bij uitstek dé praktijk voor fysiotherapie bij vele soorten pijnklachten.

Hoe werkt fysiotherapie

Tijdens een traject met fysiotherapie – wat bij ons vaak samen gaat met shockwavetherapie, echografie of Epte therapie – wordt er gekeken naar de oorzaak van de pijnklachten. Fysiotherapie is erop gericht de oorzaak weg te nemen en herhaling van de klachten te voorkomen! Het gaat om een lange termijn oplossing waarbij u zelf de inhoud kent om dit te kunnen waarborgen. Geen eindeloze trajecten maar een oplossing voor nu en later!

Traject fysiotherapie

Na een nauwkeurige analyse van de factoren die van invloed zijn op het ontstaan van uw pijnklachten wordt een fysiotherapie traject gestart. Fysiotherapie doen wij standaard naast onze bekende shockwavetherapie, echografie of Epte therapie. Zo gaan we samen voor de beste en meest duurzame oplossing bij pijn.

De voordelen van fysiotherapie bij Shockwave.nl

De voordelen van Fysiotherapie nog even onder elkaar;

  • Voorkomt onnodig veel fysiotherapie behandelingen door combinatie met alternatieve trajecten met shockwavetherapie, echografie of Epte therapie
  • Doet wat met de oorzaak van de pijnklachten
  • Kent een brede aanpak en niks wordt vergeten te behandelen
  • Fysiotherapeuten van Shockwave.nl zijn zeer gespecialiseerd
  • Ook op de lange termijn effectief bij pijn en blessures

Fysiotherapie een oplossing voor pijn

Fysiotherapie kan zeer effectief zijn bij pees, spier en gewrichtspijn. Het moet wél goed worden ingezet. Fysiotherapie bij Shockwave.nl is zo veel mogelijk “evidence based”. Dit wil zeggen dat wij zo veel mogelijk handelen op basis van wetenschappelijke onderbouwing. Hiervoor hebben wij een eigen behandelprotocol ontwikkeld o.b.v. meer dan 100.000 behandelingen i.c.m. literatuur onderzoek. Fysiotherapeuten van Shockwave.nl behandelen uiterst effectief bij vele soorten van pijnklachten.

Behandel indicaties zijn o.a.:

Wilt u snel van uw pijnklachten af? Wacht dan niet te lang en bespaar u lange fysiotherapie trajecten door een afspraak te maken voor een fysiotherapie behandeltraject.

Afspraak maken voor fysiotherapie?

U kunt een afspraak maken door gebruik te maken van ons contact formulier op de website of door te bellen met telefoon nummer 0182-533159. Shockwave.nl verzorgt fysiotherapie behandelingen door heel Nederland!

 

 

GRATIS ECHO TER INDICATIESTELLING

Last van lichamelijke klachten? Boek een gratis echo ter indicatiestelling voor het bepalen van de oorzaak van uw klacht(en).