Shockwave Behandeling

Shockwave behandeling Een Shockwave behandeling via Rayer Healthcare is de juiste keuze! Met de Shockwave behandeling van Rayer Healthcare bent u snel van uw klachten af . Vanuit Rayer Healthcare hebben wij reeds jarenlange ervaring met de Shockwave behandeling. Daarnaast hebben we meerdere medische onderzoeken uitgevoerd voor de Shockwave behandeling. Hierdoor zijn wij in staat om al uw klachten effectief en snel te behandelen en dus ook tegen zo laag mogelijke kosten. Wacht dus niet langer en neem actie om uw klachten snel aan te pakken. Kies voor een Shockwave Behandeling met Rayer Healthcare!

Shockwave Behandeling klachten

Veel mensen staan nauwelijks stil bij de vele manieren waarop zij hun armen gebruiken. Logisch, bewegen is iets ‘vanzelfsprekends’. Tenzij, en daar weet u misschien nu alles van, zulke normale bewegingen pijn doen. Pijn als u even die tas verzet, pijn tijdens het schilderen, pijn als u uw kind optilt en zelfs pijn als u alleen maar even uw arm strekt. En die pijn voelt u vooral aan de buitenkant van uw elleboog. Grote kans dat u kampt met een klassieke ‘tenniselleboog‘. En daarin bent u niet alleen. Zo’n twee procent van de Nederlandse bevolking heeft deze aandoening. En ook al zijn er mensen die zich daarmee (voorlopig) nog redden door ‘het even rustig aan te doen’, bij vele anderen groeit de tenniselleboog uit tot een hardnekkige en langdurige aandoening die vaak leidt tot tijdelijke arbeidsongeschiktheid. Zoals de naam al zegt, komt deze kwetsuur voor bij tennissers, maar in principe kan iedereen een tenniselleboog oplopen. Of u nu zwaar handwerk verricht (sjouwen, schilderen, poetsen) of u belast uw arm licht maar langdurig, bijvoorbeeld omdat u veel met de computermuis werkt, een tenniselleboog komt altijd door overbelasting van bepaalde onderarm spieren. Daardoor ontstaat een niet-bacteriële peesontsteking op de plaats waar de spieren zich hechten aan het bot, niet ver van de elleboog. Door die ontsteking verhardt het toch al taaie pees weefsel zich en er kunnen zelfs scheurtjes ontstaan.

Kenmerkend voor een tenniselleboog is, dat het verharde weefsel de bloeddoorstroming ernstig beperkt. En aangezien bloedcirculatie essentieel is voor genezing van elke ontsteking, maakt dat de tenniselleboog tot een moeilijk behandelbare aandoening. Dat geldt overigens ook voor vergelijkbare pees aandoeningen aan bijvoorbeeld de hiel (in de volksmond ‘hielspoor‘), de achillespees of aan een belangrijke pees in de schouder. In het laatste geval kan de verharding van het weefsel zelfs leiden tot kalkafzetting in de zogenaamde ‘rotatorcuff’ rondom het gewricht.

Shockwave Behandeling Methodes

Er bestaat inmiddels een scala aan behandelmethoden voor deze peesaandoeningen. Fysiotherapie, hulpmiddelen die uw bewegingen moeten beperken (de ‘brace’ en/of nachtelijke spalk), ontstekingsremmers, injecties… noem maar op. Soms is er zelfs al een indicatie gesteld voor een operatie door de orthopedisch chirurg. Het zijn in ieder geval of langdurige behandelingen die zich beperken tot symptoombestrijding (ze nemen dus niet de oorzaak weg) of het zijn ingrijpende methoden.

Echter, sinds 1998 wordt een nieuwe behandelmethode toegepast die sneller, minder ingrijpend is en een aanzienlijke kans op genezing heeft: de zogenaamde gefocusseerde medische Extracorporeal ShockWave Therapy. Als 1 van de eersten in Nederland is Rayer Healthcare begonnen met de Shockwave Behandeling. Hierdoor hebben we ontzettend veel kennis en ervaring opgebouwd waardoor we in staat zijn om uw klachten met de Shockwave Behandeling snel en effectief op te lossen.

Diverse wetenschappelijke studies ( onder anderen uitgevoerd door Rayer Healthcare ) geven aan dat de Shockwave Behandeling vaak erg goede resultaten geeft. Chronische pijn wordt vaak veroorzaakt door ontstekingen of verkalkingen van pezen of van de slijmbeurs. Met de Shockwave Behandeling wordt de oorzaak van de pijn rechtstreeks bij de oorsprong bestreden, zonder medicatie of chirurgie. Met de Shockwave Behandeling wordt reeds na enkele sessie resultaat bereikt.

Shockwave Behandeling Contact

Wilt u meer weten of wilt u graag literatuuronderzoek ontvangen over de effectiviteit van de Shockwave behandeling in de praktijk? Neemt u dan contact met ons op.

Wilt u direct een afspraak maken voor uw Shockwave behandeling? Neem contact met ons op en wij zien u graag op één van onze acht vestigingen verschijnen.

Rayer Healthcare Shockwave behandeling. Omdat zorg er echt toe doet!

GRATIS ECHO TER INDICATIESTELLING

Last van lichamelijke klachten? Boek een gratis echo ter indicatiestelling voor het bepalen van de oorzaak van uw klacht(en).