Een oplossing bij pijn!

Shockwave.nl richt zich op innovatieve en nieuwe behandelmethoden voor pijnklachten aan pezen, spieren en gewrichten. Door het inzetten van de allernieuwste technieken en deze toe te passen onder begeleiding van echografie zijn wij ervan overtuigd de beste behandeling bij pijnklachten aan pezen, spieren en gewrichten in Nederland te kunnen bieden.

Meer dan 1 oplossing

Shockwave.nl gaat verder! Een oplossing voor uw pijnklachten dat is waar het om draait! Wanneer een behandeltraject vast lijkt te lopen wordt er bij Shockwave.nl altijd gezocht naar een andere mogelijkheid om uw pijnklachten te verhelpen. U komt voor een oplossing voor uw pijn, de fysiotherapeuten van Shockwave.nl zullen die vinden!

Shockwavetherapie

Sinds 2006 bieden wij de mogelijkheid om shockwavetherapie in te zetten bij vele soorten pijnklachten. Inmiddels zijn we zeer ervaren en hebben wij meer dan 30.000 shockwave behandelingen met succes afgerond. Shockwavetherapie is inmiddels bewezen effectief en wetenschappelijk onderbouwd bij de bestrijding van pijn. Voor meer informatie over shockwavetherapie behandelingen verwijzen wij u door naar de tab “Shockwave” in ons hoofdmenu.

Epte

Vanaf 2016 bieden wij ook EPTE behandelingen aan. Wanneer u zelfs met shockwave niet verder komt biedt Shockwave.nl een alternatief. Epte is zeer nieuw en nog beperkt toegepast in Nederland. Behandelingen vinden alleen plaats onder echogeleide waardoor u altijd precies op de juiste plek behandeld wordt. Voor meer informatie over Epte behandelingen verwijzen wij u door naar de tab “EPTE” in ons hoofdmenu.

Echografie

Echografie draagt bij aan een correcte en specifieke diagnose. De juiste diagnose is het begin van een goede behandelstrategie voor uw pijnklachten. Al meer dan 10 jaar bieden wij de mogelijkheid tot echografie. Echografie geeft objectieve informatie over uw aandoening en maakt herstel inzichtelijk. Voor meer informatie over Echografie verwijzen wij u door naar de tab “Echografie” in ons hoofdmenu.

Fysiotherapie en Manuele therapie

Pijnklachten hebben vrijwel altijd een oorzaak. Het vinden van de oorzaak van uw pijnklachten is een belangrijke factor bij het bieden van een oplossing! Fysiotherapeuten van Shockwave.nl zijn aanvullend opgeleid en allen gespecialiseerd op een bepaald vlak. Shockwave.nl heeft vestigingen door heel Nederland waardoor veel kennis in huis is en vaak een oplossing gevonden kan worden.

Een oplossing

Wilt u weten of we uw pijnklachten op kunnen lossen? Neem dan contact op.

Gratis echo bij afname van 2 behandelingen

Last van lichamelijke klachten? Boek een gratis echo ter indicatiestelling voor het bepalen van de oorzaak van uw klacht(en).