Corona Update

Fysiotherapie valt onder de essentiële zorgberoepen. Wij mogen en kunnen gewoon doorgaan met het leveren van zorg, vandaar dat wij u graag op de hoogte stellen. Online alsmede in de praktijk.

Daar waar mogelijk bieden wij zorg op afstand en online. Vraag uw behandelend fysiotherapeut naar de mogelijkheden.  

Beeldbellen biedt tijdens de Coronacrisis een goed alternatief om op afstand zorg te blijven bieden aan onze patiënten. Een videoconsult werkt net zo goed als een gewoon consult, maar dan in een beveiligde online omgeving en veilig op afstand. Doordat patiënt en de zorgverlener elkaar via beeld zien, is dit consult op afstand toch persoonlijk.

Wat houdt beeldbellen in?
Met beeldbellen ook wel e-Consult genoemd, ga je persoonlijk in gesprek met een van onze fysiotherapeuten. Aan de hand van je klachtenpatroon en op basis van het gesprek kan de fysiotherapeut jouw vragen beantwoorden en je meer vertellen over jouw klachten en wat je het beste kunt doen en laten.

Omdat we letterlijk ook mee kunnen kijken, kun je ons ook laten zien welke beweging er pijn doet, of het gewricht gezwollen is enzovoort.

We kunnen dus al behoorlijk goed inschatten of je verder kunt met oefeningen of dat je toch beter langs de praktijk kunt komen of langs de huisarts moet gaan.

Bij een e-consult is ons Physi App Oefenprogramma of een andere app / video workout altijd inclusief.
Specifiek gericht op jouw klachten en herstel gaat de fysiotherapeut jouw persoonlijke oefenprogramma samenstellen. Deze filmpjes met instructie kunnen tijdens het beeldbellen direct al samen bekeken worden.

Na afloop krijg je de code van je programma per mail en kun je er mee aan de slag in de app van PhysiApp. Zonder extra kosten.

Gratis echo bij afname van 2 behandelingen

Last van lichamelijke klachten? Boek een gratis echo ter indicatiestelling voor het bepalen van de oorzaak van uw klacht(en).