Shockwave in Nieuw Vennep

Nieuw Vennep is de nieuwste locatie van Rayer Healthcare en Shockwave.nl. Al bijna 10 jaar bieden wij shockwavetherapie  voor vele soorten pijnklachten. Shockwavetherapie in Nieuw Vennep wordt toegepast door onze meest ervaren fysiotherapeuten. Zij zijn aanvullend opgeleid en bieden de hoogste behandelkwaliteit met de beste resultaten.

Echografie in Nieuw Vennep

nvig-mediumIn Nieuw Vennep beschikken wij over de nieuwste echografie apparatuur voor de meest nauwkeurige diagnose. De echodiagnostiek geeft inzicht in de verwachting en ontwikkelingen van uw pijnklachten. Zo kunnen we u daarbij het beste helpen en adviseren.

Shockwavetherapie in Nieuw Vennep

Hier in Nieuw Vennep wordt naast de bekende shockwave ook fysiotherapie, beweeg en sport advies en lifestyle coaching verzorgd.  Het is een moderne behandellocatie waar meerdere disciplines samenwerken om u zo effectief mogelijk te begeleiden.

Op de behandellocatie Nieuw Vennep intern bij Active Plus is door een intensieve samenwerking tussen verschillende disciplines een hoog en vooral ook blijvend therapiesucces mogelijk.

Voordelen van Shockwavetherapie in Nieuw Vennep

  • Direct minder pijn
  • Professionele diagnose middels echografie
  • Uitgebreide behandelmogelijkheden
  • Uw begeleiding gaat verder, ook na het fysiotherapie of shockwave traject
  • Uiterst therapie effectief

Traject Shockwavetherapie Nieuw Vennep

nvsw-mediumBij Rayer Huealthcare en Shockwave.nl in Nieuw Vennep wordt u altijd persoonlijk open ontvangen. U start met een lekkere kop koffie. Wanneer de fysiotherapeut u ophaalt volgt het intake gesprek en het fysiotherapeutisch onderzoek. Na dit onderzoek wordt er een echografie gemaakt om de klacht te objectiveren en wordt er een diagnose gesteld.

Uiteindelijk zal er samen met u een persoonlijk behandelplan worden opgesteld. . Elke vervolg afspraak worden de resultaten besproken en wordt de therapie opnieuw bijgestuurd voor een zo effectief mogelijk eindresultaat (ook voor de lange termijn!). Over het algemeen bent u in de meeste gevallen weer klachtenvrij na een aantal weken.

Afspraak maken voor shockwavetherapie in Nieuw Vennep

U kunt zich aanmelden voor een behandeling shockwavetherapie of fysiotherapie door gebruik te maken van onze contact button. U heeft geen verwijzing van een arts of specialist nodig.

Wij heten u van harte welkom en helpen u graag d.m.v. een oplossing voor uw pijnklachten!