Shockwave.nl vestiging in Noord Holland

Per 2017 bieden wij ook onze hoogstaande shockwavetherapie in Nieuw Vennep aan. Nieuw Vennep ligt wat zuidelijk in Noord Holland.

Shockwave en Rayer Healthcare zitten hier gevestigd in het lifestyle center Active Plus.

Het doel van de setting in de sportclub is om u de meest effectieve behandeling te kunnen bieden. Shockwavatherapie maakt onderdeel uit van een herstelprogramma om u vooral ook blijvend van uw pijnklachten af te helpen. Bewegen is daar een actief onderdeel van. Zo voorkomen we dat de klachten ooit nog terug kunnen komen.

Op deze shockwave vestiging in Nieuw Vennep bieden wij een totaal oplossing voor pijn van A tot Z! Fysiotherapie, sportfysiotherapie en oefentherapie bevinden zich onder één dak samen met elke denkbare mogelijkheid tot revalidatie.

Effectieve shockwavetherapie omgeving Amsterdam-Zuid

Pijn en pijnklachten afkomstig door een overbelasting of blessure kunnen erg hardnekkig zijn en spelen soms al een langere tijd. Weken, maanden en soms zelfs jaren lopen mensen hiermee rond. In veel gevallen totaal onnodig!

Shockwave therapie is uiterst effectief bij de volgende aandoeningen;

Maar ook als uw aandoening of pijnklachten hier niet bij staan kan shockwavetherapie een uitkomst bieden. Na een diagnostische echografie van het probleem kan de fysiotherapeut u van gericht en onderbouwd advies voorzien!

Een oplossing voor pijn

Of u nu een nieuwe blessure heeft of, een oude blessure die continue weer de kop op steekt, in Nieuw Vennep staat de meest ervaren fysiotherapeut voor u klaar om u er vanaf te helpen. Pijnklachten zijn vaak een signaal dat er iets niet in balans is in het lichaam. Rayer Healthcare heeft samen met Shockwave.nl alles in huis om daar een definitief einde aan te maken.

Shockwavetherapie Nieuw Vennep

Via onze website kregen wij veel aanvragen vanuit Noord Holland en met name de omgeving van Amsterdam-Zuid. Active Plus is een sportschool waarin alle faciliteiten voorhanden zijn voor goede en effectieve zorg. Wij zijn blij en trots daar per 2017 onze kwaliteit van zorg te kunnen leveren.

Afspraak maken voor shockwavetherapie in Nieuw Vennep

Wanneer u een afspraak wilt maken voor shockwavetherapie in Nieuw Vennep kunt u het contact formulier op deze website invullen of bellen met het algemene telefoon nummer Tel: 0182-533159. De receptioniste zal u graag te woord staan! Ook mag u gerust eens binnenlopen bij onze fysiotherapeut. Deze geeft u graag een vrijblijvend advies!