Shockwave.nl vestigingen Brabant

Shockwave.nl vestigingen Brabant

Per 16 september starten wij met shockwavetherapie in Brabant. Het betreft een samenwerking tussen Livit Orthopedie en Shockwave.nl.

Het doel van deze samenwerking is u zo snel mogelijk van uw pijnklachten af te helpen door fysiotherapie, shockwavetherapie en podologie gezamenlijk onder een dak aan te bieden. In Brabant bieden wij een totaal oplossing voor pijn van A tot Z.

Is shockwavetherapie effectief?

Pijn en pijnklachten afkomstig door een overbelasting of blessure kunnen erg hardnekkig zijn en spelen soms al een langere tijd. Het is meestal niet nodig zo lang met deze pijn rond te lopen.

Shockwave therapie is o.a. effectief bij pijn en pijnklachten aan;

Shockwave Brabant

Via onze website kregen wij veel aanvragen vanuit Noord en midden Brabant. Helaas was er tot op heden nog geen shockwave behandellocatie in Brabant.  Dat is natuurlijk vervelend voor u wanneer u pijnklachten ervaart en waar wij mogelijk kunnen helpen. Dat begrijpen onze shockwave therapeuten volledig en daarom zijn shockwave behandelingen vanaf september ook in Brabant mogelijk.

Per september kunt u terecht in de vestigingen;

Shockwave therapie in Tilburg;
Prof. Stoltehof 3
Tel: 0182-533159

Shockwave therapie in Breda;
Stadionstraat 11A
Tel: 0182-533159

Shockwave therapie in Den Bosch;
Rietveldenweg 32B
Tel: 0182-533159

Afspraak maken voor shockwavetherapie in Brabant

Wanneer u een afspraak wilt maken voor shockwavetherapie in Brabant in de vestiging Tilburg, Breda of Den Bosch kunt u het contact formulier op deze website invullen of bellen met het algemene telefoon nummer Tel: 0182-533159. De receptioniste zal u graag te woord staan!