Shockwavetherapie Breda

Sinds 8 jaar hebben wij de mogelijkheid om shockwavetherapie te gebruiken voor vele soorten aan pijnklachten.  In de tussentijd hebben we meer dan 60.000 behandelingen met onze shockwavetherapie gedaan. Het ruime overgrote deel met groot succes! Tegenwoordig is shockwavetherapie wetenschappelijk bewezen en wordt het toegepast in verschillende soorten en vormen voor een effectieve pijnbestrijding.

Shockwavetherapie in Breda

Per medio september 2016 zit shockwave.nl ook gevestigd bij Livit Orthopedie in Breda. Het betreft een moderne behandellocatie waar alle specialisten voor voet en pijnklachten onder 1 dak gevestigd zijn. Voor behandeling van o.a. pees en spierklachten zoals hielspoor, achillespees ontsteking en knie of heupklachten bent u bij dit voet specialistisch centrum aan het juiste adres.

Op de behandellocatie van Shockwave.nl in Breda is door een intensieve samenwerking tussen verschillende specialisten een zeer hoog therapiesucces mogelijk.

Voordelen van Shockwavetherapie in Breda

  • Direct minder pijn
  • Professionele diagnose middels echografie
  • Alle zorg onder één dak
  • Uitgebreide behandelmogelijkheden
  • Uiterst effectief d.m.v. intensieve samenwerking tussen specialisten

Traject Shockwavetherapie in Breda

Bij Shockwave.nl in Breda wordt altijd gestart met een uitgebreid onderzoek. Na dit onderzoek wordt er een echografie gemaakt om de klacht inzichtelijk te maken en een medische diagnose te stellen. Eventueel wordt gekeken in samenwerking met Livit Orthopedie Breda of verder onderzoek nodig is voor een optimale oplossing voon uw pijnklachten. Hierna wordt samen met u een persoonlijk behandelplan opgesteld. Elke vervolg afspraak worden de resultaten besproken en wordt de therapie opnieuw bijgestuurd voor een zo effectief mogelijk eindresultaat (ook voor de lange termijn!). Uiteindelijk bent u in de meeste gevallen weer klachtenvrij.

Op de behandellocatie Breda is tevens de mogelijkheid tot het maken van een loopanalyse, voetafdruk, 3D print van uw voeten en tal van andere zinvolle aanvullingen op de behandeling met shockwave.

Afspraak maken shockwavetherapie in Breda

U kunt zich aanmelden voor een behandeling shockwavetherapie door gebruik te maken van onze contact button. U heeft geen verwijzing van een arts of specialist nodig.

Wij heten u van harte welkom en helpen u graag d.m.v. een oplossing voor uw pijnklachten!