Shockwavetherapie Den Bosch

AL jaren is het mogelijk om shockwavetherapie uiterst effectief in te zetten bij verschillende aan  soorten pijnklachten. Denk hierbij aan o.a. pees en spierklachten zoals hielspoor, achillespees ontsteking en knie of heupklachten.

Bewezen effectief
Nu, 10 jaar later zijn we zeer ervaren en hebben wij meer dan 60.000 shockwave behandelingen positief en naar tevredenheid afgerond. Shockwavetherapie is intussen goed wetenschappelijk onderbouwd en artsen zien het steeds meer als een bewezen effectieve methode bij de bestrijding van pijn.

Shockwavetherapie in Den Bosch

Shockwavetherapie in Den Bosch kan per heden intern bij Livit orthopedie (hyperlink). Livit orthopedie en Shockwave.nl sluiten nauw op elkaar aan en vormen hier samen een modern en innovatief voet medisch centrum.

Door een intensieve samenwerking tussen specialisten zijn de therapie resultaten in Den Bosch zeer hoog. Wij bieden hier van A – Z zorg onder één dak waarbij service en resultaat voorop staan.

Voordelen van Shockwavetherapie in Den Bosch

  • Direct minder pijn
  • Professionele diagnose middels echografie
  • Alle zorg onder één dak
  • Uitgebreide behandelmogelijkheden
  • Uiterst effectief d.m.v. intensieve samenwerking tussen specialisten

Shockwavetherapie Traject in Den Bosch

In Den Bosch kunnen wij u brede zorg bieden. Dit betekend dat wij onder andere;

  • Een beweegonderzoek van het gehele lichaam
  • Een loopanalyse door ervaren podoloog
  • Echografie diagnostiek door ervaren therapeut
  • Persoonlijk opgesteld behandelplan o.b.v. uw doelstelling
  • Uiterst effectieve shockwavetherapie behandelingen

Wij starten met een uitgebreid onderzoek en aanvullend een echografie. Wij starten bij elk Shockwave behandeltraject met een echografie voor het stellen van een juiste diagnose. Na de echografie vindt het fysiotherapeutisch onderzoek plaats en volgt de definitieve diagnose. Hierna wordt samen met u een behandelplan geformuleerd. Elke afspraak hierna worden de resultaten besproken en wordt de therapie bijgestuurd voor een zo effectief mogelijke uitkomst. Uiteindelijk bent u in de meeste gevallen weer klachtenvrij.

Op de behandellocatie Den Bosch kunnen wij in samenwerking met de podologen een loopanalyse doen, voetafdruk en 3D print van uw voeten maken en tal van andere zinvolle aanvullingen op de behandeling met shockwave.

Afspraak maken shockwavetherapie in Den Bosch

U kunt zich aanmelden voor een behandeling shockwavetherapie in Den Bosch door gebruik te maken van onze contact button. U heeft geen verwijzing nodig.

Doe iets aan uw pijn en kom bij ons langs voor een oplossing!