Shockwavetherapie Tilburg

Sinds 2006 bieden wij de mogelijkheid om shockwavetherapie uiterst effectief in te zetten bij vele soorten pijnklachten. Inmiddels zijn we zeer ervaren en hebben wij meer dan 60.000 shockwave behandelingen met succes afgerond. Shockwavetherapie is inmiddels wetenschappelijk onderbouwd en bewezen effectief bij de bestrijding van pijn.

Shockwavetherapie in Tilburg

In Tilburg zit Shockwave.nl intern gevestigd bij Livit orthopedie. Livit orthopedie en Shockwave.nl vormen hier samen een modern voet medisch centrum gespecialiseerd in de behandeling van o.a. pees en spierklachten zoals hielspoor, Achillespeesontsteking en knie of heupklachten.

Op de behandellocatie van Shockwave.nl in Tilburg is door een intensieve samenwerking tussen verschillende specialisten een zeer hoog therapiesucces mogelijk.

Voordelen van Shockwavetherapie in Tilburg

  • Direct minder pijn
  • Professionele diagnose middels echografie
  • Alle zorg onder één dak
  • Uitgebreide behandelmogelijkheden
  • Uiterst effectief d.m.v. intensieve samenwerking tussen specialisten

Traject Shockwavetherapie in Tilburg

Wij starten met een uitgebreid onderzoek en aanvullend een echografie. In tegenstelling tot een hoop collega’s beginnen wij ieder Shockwave behandeltraject met een echografie voor het stellen van een nauwkeurige diagnose. Na de echografie vindt het fysiotherapeutisch onderzoek plaats en volgt de definitieve diagnose. Hierna wordt samen met u een persoonlijk behandelplan opgesteld. Elke vervolg afspraak worden de resultaten besproken en wordt de therapie opnieuw bijgestuurd voor een zo effectief mogelijk eindresultaat. Uiteindelijk bent u in de meeste gevallen weer klachtenvrij.

Op de behandellocatie Tilburg is tevens de mogelijkheid tot het maken van een loopanalyse, voetafdruk, 3D print van uw voeten en tal van andere zinvolle aanvullingen op de behandeling met shockwave.

Afspraak maken shockwavetherapie in Tilburg

U kunt zich aanmelden voor een behandeling shockwavetherapie in Tilburg door gebruik te maken van onze contact button. U heeft geen verwijzing nodig.

Doe iets aan uw pijn en kom bij ons langs voor een oplossing!