Het Dynamisch Duo

Shockwave en Echografie

Je kan ze bijna niet los van elkaar zien. Totaal verschillende apparatuur en maar één aspect gemeen; de transmission gel. Waarom is deze combinatie dan toch niet weg te denken uit de Shockwave.nl praktijk?

Wanneer u bij een praktijk langskomt met een vraag of klacht, is het onze plicht als paramedici om u de beste zorg te leveren. Er vindt een intake van één uur plaats, waarin circa twintig minuten wordt besteed aan de ontstaanswijze, uw medische geschiedenis, in standhoudende factoren en lichamelijk onderzoek. Op dit punt heeft uw shockwave specialist een ‘x’ aantal hypothese in zijn of haar gedachtegang. De echografie vormt hierbij kers op de taart, de bot, spier, pees en structuren zijn hier goed te beoordelen. U kunt hierbij denken aan o.a. slijtage, spierscheuren, peesontstekingen, slijmbeursontstekingen, beklemmingen van structuren, een bewegingsbeperking, kalkafzettingen en vochtophopingen. Daarnaast kan de echografie een goed inzicht geven op de doorbloeding van een gebied met de dopplerfunctie. Op deze wijze kunnen wij een duidelijke weergave van uw inwendige structuren laten zien, toelichten en meegeven als afdruk.

knie-artrose

Precisiewerk

Dit geeft een mooie overbrugging naar shockwave therapie. Doordat onze specialist d.m.v. echogeleiding uw klacht kunt achterhalen en daarbij de specifieke regio kan bepalen, is het een kwestie van het shockwave apparaat te plaatsen op de precieze locatie.

Zichtbaar herstel?

Tevens beschikken de specialisten van shockwave.nl gedurende uw hele traject over de echo. Op deze wijze is het mogelijk uw progressie in kaart te brengen. De vierde behandeling vormt hierin de definitieve evaluatie welke met de intake zal worden vergelijken. Zo kunt u i.p.v. de blije baby echo’s aanschouwen van uw Facebook vrienden, uw eigen ‘echo’ herstel met enthousiasme delen.

shockwave therapie

Voor meer informatie, weetjes en feiten over de behandelingen van shockwave.nl volgt u de wekelijkse maandagavond blog om 19.00 uur via shockwave.nl en Facebook.

Gratis echo bij afname van 2 behandelingen

Last van lichamelijke klachten? Boek een gratis echo ter indicatiestelling voor het bepalen van de oorzaak van uw klacht(en).