Kevin Blom

Kevin Blom is scheidsrechter in het betaald voetbal en actief als internationaal scheidsrechter voor de UEFA.

Kevin Blom zegt het volgende over Rayer Healthcare en de behandeling met de Shockwave:

Als scheidsrechter moet ik altijd topfit zijn. Ik kan me geen blessures of andere klachten veroorloven. Daarom vind ik het prettig dat ik weet dat ik altijd snel kan terugvallen op Rayer Healthcare als het nodig is. Rayer Healthcare begrijpt wat er voor nodig is om als scheidsrechter op topniveau te moeten acteren. Ik ben bij Rayer Healthcare reeds enkele malen behandeld voor steeds verschillende klachten. Zo heb ik een tijdje geleden mij laten behandelen met de Shockwave voor achillespees klachten. Ik liep hier reeds enkele maanden mee en was al bij diverse fysiotherapeuten geweest maar de klachten gingen niet weg.

Uiteindelijk ben ik op verwijzing van een kennis bij Rayer Healthcare terecht gekomen. Na een grondige intake inclusief het maken van een echo werd al snel duidelijk dat er een ontsteking in de achillespees zat en ook nog eens een onderliggende slijmbeurs ontsteking. Na drie behandelingen met de Shockwave was ik al van mijn klachten af!

Door de goede behandeling van Rayer Healthcare kan ik weer doen wat ik het beste kan, namelijk mijn beroep van scheidsrechter uitoefenen.

Gratis echo bij afname van 2 behandelingen

Last van lichamelijke klachten? Boek een gratis echo ter indicatiestelling voor het bepalen van de oorzaak van uw klacht(en).