Shockwave.nl is de komende twee jaar hoofdsponsor van het Liemeer Open bij Golf en Countryclub Liemeer

Op maandag 18 juli plaatsten Stephan Rayer van Shockwave.nl en Rob Schroen manager Golfclub Liemeer, een handtekening onder een tweejarig sponsorcontract voor het topamateur golftoernooi het Shockwave Liemeer Open.
 
c98b70a4-33e0-4d3d-b82c-967b23e1c215

Golf en Countryclub Liemeer over Hoofdsponsor Shockwave.nl:

Shockwave.nl is één van de meest toonaangevende zorgorganisatie binnen Nederland door autoriteit en expert te zijn op het gebied van chronische spier- en peesaandoeningen. Een bezoek aan een shockwavecenter is een beleving van kwaliteit en professionaliteit.
 
Een tenniselleboog of golfelleboog, hielspoor, achillespees, kniepijn of schouderklachten al dan niet met verkalking zijn vervelende en vaak beperkende aandoeningen. Ook na diverse behandelmethoden houden de klachten in veel gevallen aan. Als uiterste behandeling lijkt een operatie dan de enige optie. Shockwave.nl heeft echter nog een optie om aan te bieden in de vorm van schokgolftherapie, kortweg Shockwave.
 

Het evenement:

Zesde editie van dit top-toernooi

Op Liemeer wordt zondag 18 september 2016 de zesde editie van het Liemeer Open gespeeld. Voor de prestigieuze strokeplay-wedstrijd worden goede amateurs uitgenodigd. Spelers van 22 jaar en ouder kunnen zich inschrijven, waarbij de maximale handicap voor de dames 12 is en voor de heren 10. Marcel Roelofsma van Leeuwenbergh won de wedstrijd en de ‘Black jacket’ in 2014 en 2015.
 
Dankzij hoofdsponsor Shockwave.nl en overige sponsoren is er weer een groot prijzenpakket samengesteld. Zo ontvangt de winnaar een geheel verzorgde golfreis voor twee personen, wederom beschikbaar gesteld door 3D Golfvakanties.

Wedstrijdinformatie

spelvorm: strokeplay 18 holes
datum: zondag 18 september
voor wie? dames en heren geboren voor 1-1-1994
aantal deelnemers: maximaal 72, voor leden van Liemeer is er een beperkt
Aanmelden
Om u aan te melden voor het Liemeer Open klik hier: inschrijven Liemeer Open

Prijzen

Er is weer een prachtig prijzenpakket beschikbaar met extra prijzen voor een nieuw baanrecord, de beste dames en voor een Hole in one! De prijsuitreiking vind plaats direct na afloop van de wedstrijd.

BBQ

Na afloop van de wedstrijd kunnen alle spelers optioneel deelnemen aan een bbq.
‘s Morgens bij aanmelding bij de wedstrijdleiding kan aangegeven worden of hieraan meegedaan wordt.
2f003a8e-9da7-4392-b995-0f298e9bc1d0

Gratis echo bij afname van 2 behandelingen

Last van lichamelijke klachten? Boek een gratis echo ter indicatiestelling voor het bepalen van de oorzaak van uw klacht(en).