‘The end’

Klachtenvrij of een illusie?

Corticosteroïden injecties of wat extra verdovende middelen, tegenwoordig de perfecte oplossing voor de maatschappij waarin wij ons allen bevinden. Snel, bij uw huisarts of dan wel op internet te verkrijgen en pijnvrij! Wat wilt u nog meer? U kunt nu zeker drie maanden met minder pijn of misschien wel helemaal geen pijn meer bewegen.  Dit is natuurlijk een illusie!

Dichtbij maar toch zover weg

Als u de kleine lettertjes niet vergeet te lezen weet u natuurlijk dat de bovenstaande interventies bij gecompliceerde lichamelijke klachten een tijdelijke oplossing zijn. Met de zomer op haar beloop is het begrijpelijk dat u uw klachten nogmaals op vakantie wilt sturen naar een tropisch eiland. Echter vinden ‘zij’ hun weg echt wel naar u terug, soms nog wel sneller dan de Concorde.

Shockwave therapie mag dan wel een paar weken/maanden in beslag nemen en soms best gevoelig zijn tijdens de behandelingen. In combinatie met het achterhalen van de oorzaak van uw klachten en professionele adviezen in het dagelijkse leven, kan u de klachten opsluiten achter slot en grendel.

m. Piriformis klachten

Voor meer informatie, weetjes en feiten over de behandelingen van shockwave.nl volgt u de wekelijkse maandagavond blog om 19.00 uur via shockwave.nl en Facebook.

GRATIS ECHO TER INDICATIESTELLING

Last van lichamelijke klachten? Boek een gratis echo ter indicatiestelling voor het bepalen van de oorzaak van uw klacht(en).